A.A.S. Autoschade Drenth

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met A.A.S. Autoschade Drenth. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

41 Reviews

A.A.S. Autoschade Drenth heeft 41 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7 uit 10

Laatste Reviews

8.7
7

29/04/2024 14:47

Mijn ervaringen waren steeds positief tot het laatste contact. De aanmelding was goed geregeld, een mail ontvangen waarin vermeld was dat de auto de 16de april gebracht kon worden en de 17de klaar zou zijn. Mocht dat niet lukken dan zou ik bericht krijgen, (overigens de reparatie pas 3,5 maand na de aanmelding!) toen ik in de namiddag van de 17de belde of de auto klaar was kreeg ik een iemand te spreken die beweerde dat in de mail stond dat de auto op de 18de klaar zou zijn. Toen ik de mail voorlas kreeg ik als antwoord dat in zijn mail de 18de stond en dat er bovendien wegens grote drukte ook geen tijd was om even door te bellen dat de auto niet klaar was. het was een zeer onaangenaam gesprek met deze medewerker. De onderstaande antwoorden hebben dus betrekking op deze laatste ervaring.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

24/04/2024 23:01

Inname en hulp, uitstekend. Het duurde lang voordat de auto gerepareerd kon worden. Maar de kwaliteit was uitstekend, en daar gaat het om. Ook goede coördinatie met expert van de verzekerings expert; allemaal probleemloos. Verder goede service goed tijdelijk vervoer, goede en vriendelijke afwerking. Samenvatting, alles uitstekend, maar wel een lange wachttijd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

10/04/2024 09:52

Goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
Bekijk alle reviews