Bekijk een AAS-schadehersteller bij u in de buurt

Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.

Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de huisregels.

9.0
8

30/11/2022 22:23

A.A.S. Autoschade Lambert Sint-Oedenrode

Goede dienstverlening en correcte afhandeling. De schade aan de auto is vakkundig hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

30/11/2022 21:35

A.A.S. Autoschade Albert Kip

Het schadebedrijf heeft de schade aan de portieren netjes hersteld. Er moet nog een nieuwe chromestrip gemonteerd worden aan mijn portier maar die stond nog in backorder. Ben na meer dan een week terug gegaan en de chromestrip was vergeten te bestellen. Ik zou hierover gebeld worden. Onderhand zijn we een week verder en heb nog steeds geen telefoon gehad. Mocht dit langer duren rijd ik er maar weer naartoe om te vragen of de chromestrip nu eindelijk binnen is. Jammer dat het op deze wijze moet.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 21:01

A.A.S. Autoschade Albert Kip

Prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2022 20:47

A.A.S. Autoschade EKAS

Mijn ervaring met autoschade Ekas is zeer positief. De eerste kennismaking was vriendelijk en zakelijk, de schade werd opgenomen en de mogelijke herstelwerkzaamheden (en kosten) werden samen besproken. Heel transparant allemaal. De schade is kundig hersteld en de auto kon ik op het afgesproken tijdstip ophalen. Een prima bedrijf, kundig advies en een professionele uitvoering.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2022 20:24

A.A.S. Autoschade Van Kalsbeek

Goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 19:50

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

Ik ben zeer positief over het bedrijf. Klantgericht, klantvriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2022 15:57

A.A.S. Autoschade Roggeveld Roden BV

vriendelijk mensen.goede uitleg .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 15:51

A.A.S. Autoschade De Jong Heerenveen

De eerste kennismaking verliep voorspoedig, de schade werd duidelijk toegelicht en er werd op korte termijn een afspraak gepland. Het resultaat is voortreffelijk, maar de oplevering duurde langer dan gepland. De vertraging werd niet duidelijk toe gelicht.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2022 15:26

A.A.S. WellColl Maastricht

schade is goed en binnen de afgesproken tijd afgehandeld. Bedrijf is via de garage gecontacteerd. Heb zelf geen contact gehad met dit schadeherstelbedrijf

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 15:26

A.A.S. Dick's Autoschade Maassluis

Uitstekend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 14:43

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk

heel goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2022 14:11

A.A.S. WellColl Sittard

Zeer vriendelijk personeel. Aandacht voor mij als klant. Duidelijke uitleg van de procedure.. Prima herstel van de schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2022 13:21

A.A.S. C.A.S. G.E.A. Autoschade Emmen

Keurig!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 12:16

A.A.S. Autoschade Lambert Sint-Oedenrode

Volledige ontzorging.. 1 telefoontje naar de verzekering, 1 telefoontje naar AS Lambert, alles = geregeld. Erg fijne werkwijze, fijne tijdelijke leenauto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 12:03

A.A.S. Hanterink Autoschadeherstel B.V.

Mijn ervaring is wederom weer prima.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2022 09:54

A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp

Heel goed.. Prettige benadering en goede service..

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2022 09:29

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Udenhout

Een meer dan prima bedrijf waar je de auto in ervaren handen geeft. De auto wordt gemaakt en weer netjes afgeleverd aan de klant.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2022 09:24

A.A.S. Schenk & Zn Autoschade

vooral doorgaan

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

29/11/2022 23:49

A.A.S. WellColl Maastricht

vriendelijke benadering met aandacht voor de klant

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

29/11/2022 22:36

A.A.S. Autoschade Lambert Sint-Oedenrode

Mijn ervaring is positief. Ik werd uitgenodigd ter kennismaking en het bekijken van de schade, Hier werden de gegevens genoteerd en de afspraak gemaakt voor het herstel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

29/11/2022 21:32

A.A.S. Autoschade Albert Kip

Top bedrijf, goede service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

29/11/2022 20:42

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

Professioneel

  • 01 Evaluatie schadeherstel
5

29/11/2022 20:38

A.A.S. Autoschade Van Kalsbeek

Het is jammer dat ik een keer moest terugkomen omdat de schade niet geheel naar mijn wens was herstelt. De kieren tussen bumper en voorscherm liet verschillen zien en even later sprong de bumper zelfs uit zijn klemmen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

29/11/2022 20:23

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

Zeer goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel