Bekijk een AAS-schadehersteller bij u in de buurt

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

01/12/2020 08:02

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

zeer goede service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

30/11/2020 22:14

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

Goede service, maar de communicatie kan verbeterd worden. Er werd mij bijvoorbeeld verteld dat mijn auto waarschijnlijk op de woensdag klaar zou zijn en er contact met mij opgenomen zou worden, maar toen ik op de donderdag nog niets gehoord had belde ik zelf, en kreeg ik te horen dat er nog onderdelen misten en ik nog even moest wachten. Zelf cond ik het niet heel erg, maar over het algemeen krijgen klanten liever te horen dat ze moeten wachten dan dat ze niets te horen krijgen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 22:13

A.A.S. Autoschade Gerritsma

zeer goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2020 21:10

A.A.S. Dubbeldam Schade Hardinxveld-Giessendam

Goed geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

30/11/2020 20:40

A.A.S. Autoschade De Jong Heerenveen

Goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

30/11/2020 20:39

A.A.S. Autoschade De Jong Heerenveen

Opzich wel prima maar hebben wel een klijn probleempje gehad. Schade was niet in 1 keer geheel opgelost en er weer achteraan gemoeten om dat ook klaar te krijgen. Ook werdt er voor de huurauto nog 3 liter benzine in rekening gebracht. Ook al hadden we hem afgetankt teruggebracht. Maar omdat het laatste blokje op de teller blijkbaar niet vol was moest hij dus afgetankt worden door het bedrijf zelf en dat werdt inclusief administratie kosten dik 10 euro. Dat is toch wel heel jammer aangezien wij ook nog een keer terug moesten komen en dat wordt ook niet vergoed.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 19:52

A.A.S. Wema Autoschade BV

Prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 17:46

A.A.S. Autoschade Venray

Aan de telefoon prima geholpen, erg behulpzaam. Kreeg een leenauto mee. Ook op de locatie ging alles snel en was alles duidelijk. De auto zag er piekfijn en weer schoon uit bij het ophalen, en dat bij alleen een ruit vervangen. Al met al, erg tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 17:08

A.A.S. Ambting Autoschade

Prima service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2020 17:02

A.A.S. Wema Autoschade BV

Prima service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 16:45

A.A.S. Heuvelland Schadeherstel

Vriendelijke ontvangen en goed advies reparatie vakkundig uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 16:17

A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.

Prima geholpen!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 16:09

A.A.S. C.A.S. Autoschade Coevorden

Heel tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 16:07

A.A.S. Autoschade Lelystad

Het bedrijf levert vlotte, directe , concrete afhandeling van mijn autoschade . Dit vindt plaats in goede afstemming met de verzekeraar . Bereikbaarheid van bedrijf is goed, communicatie verloopt soepel . Op dag van schadeherstel is een vrijwel nieuwe leenauto beschikbaar . Inzage schade - & herstelrapport en declaratie wordt geboden .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 15:33

A.A.S. Hoogstra Autoschade Specialist

Vriendelijk en snelle afhandeling. Goed.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 15:22

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

Positief

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/11/2020 15:19

A.A.S. Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen B.V.

Ik werd er prettig ontvangen ,en de afhandeling is snel verlopen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 14:57

A.A.S. Autoschade Van der Werf Ede

Prima vakwerk afgeleverd aan onze 2 schade auto met schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 14:42

A.A.S. Autoschade Merkelbag B.V.

Helaas voor ons dit jaar twee maal bij Merkelbag. De eerste mmaalde schade via de verzekering prima afgehandeld en meteen ook een oude schade op eigen kostenlaten repareren. Goed en snel werk geleverd. Tweede maal helaas een schade die de dagwaarde overtrof. Michel dacht met ons mee. We wilden ons goed onderhouden autootje nog niet kwijt. Met een tweedehands deur kwam het allemaal goed. Chareau voor Merkelbag.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/11/2020 14:21

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

klantvriendelijk, zakelijk, snel

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 14:20

A.A.S. Autoschade Van der Werf Ede

Hele goede ervaring. Auto perfect schadevrij gerepareerd. Prima service en goede afspraken te maken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 14:16

A.A.S. Bos Autoschade

heel tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 14:10

A.A.S. Ambting Autoschade

Goede ervaring, fijn geholpen. Factuur was exact gelijk aan eerdere prijsopgave, dus geen verrassingen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/11/2020 14:06

A.A.S. Wensink Automotive Hoogeveen

Leuke en spontane personeel! Eerlijk en oprecht! Er wordt echt naar je geluisterd. Je laat je auto met een gerust gevoel achter! De schade/ spuitwerk super netjes gedaan, echt vakwerk! Goede ervaring mee!

  • 01 Evaluatie schadeherstel